Zorg only

Een frisse uiterlijk zonder naalden, het is mogelijk!

Geplaatst op

Heb je last van een vermoeide uitstraling of in de loop der jaren een slappe huid gekregen? Dan kan het zijn dat je er hierdoor ouder uitziet dan je werkelijk bent. Veel mensen denken dat behandelingen met fillers of Botox de enige manier om een weer een frisse, jonge uitstraling te krijgen. Gelukkig is dat niet het geval! Er zijn genoeg manieren waarop je er jonger uit kunt zien zónder dat er naalden of operaties aan te pas komen. We vertellen je er graag meer over.

Facelift zonder naalden

Wanneer je denkt aan een facelift, is de kans groot dat je denkt aan een operatie waarbij de huid van je gezicht naar achteren wordt getrokken. Na zo’n ingreep is revalidatie noodzakelijk en kunnen er bovendien littekens achterblijven. Tegenwoordig is het echter ook mogelijk om te kiezen voor een alternatief, namelijk de facelift zonder operatie! Deze behandeling werkt op basis van elektrostimulatie, cromotherapie, cryotherapie en lymfedrainage. Het gaat huidverslapping tegen en voegt volume toe in het gezicht. En het mooiste is dat het een pijnloze behandeling is waarbij er geen sprake is van operaties, injecties of littekens.

De voordelen van een facelift zonder operatie

Wil je weten wat er mogelijk is bij een facelift zonder operatie? We zetten het voor je op een rijtje:

  • Verstrakken en liften van het gezicht
  • Wallen onder de ogen verminderen
  • Bovenoogleden liften
  • Wenkbrauwen liften
  • Kaaklijn en wangen verstrakken
  • Poriën en huidtextuur verfijnen
  • Neuslippenplooi verminderen

Meer tips voor een jonge uitstraling

Natuurlijk zijn behandelingen niet de enige manier om een jonge, frisse uitstraling te krijgen. De basis van een gezonde uitstraling is natuurlijk je leefstijl. Zorg er daarom voor dat je dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt, minimaal 30 minuten beweegt en voldoende slaap krijgt. Stress kan ook een grote oorzaak zijn van een vermoeid uiterlijk. Met yoga of meditatie kun je stress verminderen. Tot slot kan een tikkeltje make-up ook wonderen doen voor een frisse look!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden