Zorg only

Geboortekaartjes zijn een blijvende traditie

Geplaatst op

Waarom sturen wij als Nederlanders geboortekaartjes? Dit is sinds 1950 al een traditie in Nederland. Vroeger stuurden mensen ook wel eens geboortebrieven maar dit gebeurde minder vaak omdat post versturen toentertijd erg duur was. Dit is niet meer het geval en daarom doet 95% van Nederland dit nu ook.

Waarom sturen mensen geboortekaartjes?

Er is bijna geen grotere gebeurtenis in het leven dan de geboorte van je eigen kind en dit mag je daarom ook met iedereen delen. Geboortekaartjes zijn een makkelijke manier om de vreugde van jou en je familie over te brengen naar andere familieleden, kennissen en vrienden. Het uitsturen van de kaartjes is eigenlijk een vorm van uitnodiging, zodat de ontvangers langs kunnen komen en jouw kindje kunnen ontmoeten.

Wat staat er in een geboortekaartje?

Natuurlijk staat de naam van je kindje er heel trots in! Daarnaast wordt ook vaak de lengte en het gewicht van de baby vermeld. Zo kan je zien hoe gezond de baby is en kunnen de ontvangers ook weten welke maat kleding ze zouden kunnen meenemen voor de baby als ze op visite komen. Ook staan er vaak leuke stukjes tekst in van de ouders zelf over de baby of staan er leuke krabbeltjes van de broertjes en zusjes van de baby, die hun blijdschap dolgraag willen delen.

Aan het eind van de dag bepaal je natuurlijk zelf wat er op je geboortekaartje staat en kan je het zo speciaal maken als je zelf wilt!

Als je zelf niet weet hoe je het kaartje speciaal moet maken, kan www.geboortekaartjes.nl jou hiermee helpen. Geboortekaartjes.nl is al 20 jaar de grootste aanbieder en drukker van geboortekaarten in Nederland. Met een eigen drukkerij, de grootste collectie geboortekaartjes, dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je hier altijd het perfecte geboortekaartje.

Vier de geboorte van je kind op de juiste manier!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden