Er zijn tal van manieren om je uiterlijk te boosten. We kennen natuurlijk de injectables als Botox en fillers. Maar er zijn ook andere veel gekozen behandelingen. We nemen ze in deze blog met je door. Lees snel verder. 

Verwijderen van spataderen

Het is mogelijk dat je na een aantal jaar staan op je werk op een gegeven moment spataders ontwikkelt. Er zit een erfelijke component aan, maar de werkomgeving heeft er ook invloed op. Sommige mensen ervaren vermoeide benen en komen er later achter / ontwikkelen spataders op een later moment. Gelukkig zijn er wel oplossingen voor. 

De kosten spataderen verwijderen worden in principe door de basiszorgverzekering vergoed. Neem contact op met je huisarts, want deze moet je wel doorverwijzen zodat je de kosten vergoed krijgt. 

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een oplossing voor veel problemen die mensen ervaren. Zo kunnen mensen last hebben met lezen en ook vermoeide ogen hebben. Daarbij is het zeker het geval dat mensen door hangende oogleden er ouder uitzien dan ze werkelijk zijn of zich voelen, dan heb je dus met hele andere problemen te maken op het geestelijke vlak natuurlijk. 

Het feit wil dat een ooglidcorrectie van het bovenste ooglid vergoed wordt wanneer deze aan bepaalde criteria voldoet. Zo moet het bovenste ooglid halverwege de pupil hangen wil iemand voor een vergoeding in aanmerking komen.

Een correctie voor het onderste ooglid wordt niet vergoed omdat dit niet medisch gemotiveerd is doorgaans, maar esthetisch. Wanneer er wel medische redenen meespelen, dan zal er naar gekeken worden per geval.

Er zijn verschillende cosmetische en medische behandelingen mogelijk om weer sneller, fitter en strakker in je vel te zitten. Wij raden je aan om zeker niet te lang te wachten een afspraak met de huisarts te maken om eventuele problemen te bespreken. Zo hoef je er niet maanden of zelfs jaren mee door te lopen terwijl de ingreep wellicht vlot gebeurd is. Neem op onze site de verschillende interessante blogs door. Tot slot willen we benadrukken dat het altijd belangrijk is het advies van de huisarts te volgen. Dit is de daadwerkelijke instantie waar je terecht kunt voor gezondheidszaken.