Het moge duidelijk zijn; Prinsjesdag is geweest en dat betekent dat miljoenen mensen zich meer en meer gaan richten op de zorgverzekering. Prinsjesdag is een eerste moment waarop iets gezegd wordt over de zorgpremie die volgend jaar betaald moet worden. Op de verschillende online blogs over alles wat met zorg te maken heeft is ondertussen te lezen dat we weer ietsje meer gaan betalen volgens jaar, althans daar wijzen de voortekenen op.

De meeste mensen besluiten pas enkele minuten voor deadline om voor een andere zorgverzekeraar te kiezen

Vervolgens is het dan wachten op 12 november. Dat is namelijk de datum dat de zorgverzekeraars in ons land uiterlijk de premies voor volgend jaar bekend moeten maken. Daarvoor al weet je zeker dat verzekeraar DSW die premie bekend maakt. Zij zijn altijd de eerste de de premie presenteert namelijk. Na 12 november krijgen consumenten de tijd de zorgverzekeringen te vergelijken en te kijken of er een verzekering is die een aantrekkelijkere premie biedt. Je kunt vervolgens overstappen naar een andere verzekeraar tot en met 31 december, 23.59 uur. Hoewel je dus ruim de tijd hebt om te vergelijken en over te stappen, blijkt in de praktijk dat heel veel mensen pas enkele minuten voor de deadline besluiten over te stappen.

Vergeet niet voldoende ruwvoer voor paarden in huis te halen

Het is ondertussen wel zaak de andere dingen die belangrijk in je leven zijn niet uit het oog te verliezen. Vergeet je paard bijvoorbeeld niet tussen het maken van de vergelijkingen  van zorgverzekeringen door.  Zorg dat je voldoende ruwvoer voor paarden hebt en blijf gewoon kiezen voor ruwvoer voor paarden. Dit voer is zo goed als onbewerkt en bekend is dat ruwvoer voor paarden het merendeel van de energie aan je paard levert. Bekend voer dat tot deze categorie gerekend wordt zijn bijvoorbeeld gras, hooi, voordroog kuil, stro, luzerne, voederbieten en stoppelknollen. Geef dit ruwvoer voor paarden als je althans een paard west dat barstensvol energie zit.

Geef je paard ook de beste zorg

Zonder gekheid; de laatste maanden staan nadrukkelijk in het teken van de zorgverzekering, ook omdat je door overstappen veel geld kunt besparen. Vergeet echter de zorg voor je paard niet en blijf je paarden alleen het beste voer en dus ook de beste zorg bieden.