Zorg only

Het wonder van fillers- snel weer een frisse look!

Geplaatst op

We horen de laatste jaren veel over fillers, maar wat zijn dit eigenlijk voor behandelingen? In deze blog lopen we de relatief nieuwe behandeling door en vertellen we je wat je er aan hebt. Ook geven we je wat tips over de kiezen van je arts en kliniek, want het blijft toch een ingreep die je alleen door een erkende arts wil laten doen. Lees snel verder met ons en laat je inspireren.

Waar zijn fillers voor gemaakt?

In essentie zijn fillers gemaakt om verloren volume in de huid terug te brengen. Na mate mensen ouder worden kan er volume verlies ontstaan. Op deze manier krijgt je gezicht een oudere look. Dat kun je dus met fillers tegen gaan. Vaak ontstaat volumeverlies onder de ogen. Ook kun je met fillers gemakkelijk je lippen laten vergroten. Natuurlijk moet je niet te veel fillers in je lippen laten spuiten, want dan krijg je Donald of Katrien Duck lippen. En dat ziet er alles behalve natuurlijk uit.

Een nieuwe manier van behandelen

Vroeger was met scheutiger met het toedienen van middelen, waardoor er vaker sprake was van excessen. Tegenwoordig kijken we heel anders naar cosmetische behandelingen: het gaat nu meer om het opfrissen van het uiterlijk. Daarbij gaat men vooral uit van de natuurlijke looks en hoe deze te verjongen en op te frissen. Dat zorgt dan voor heel andere resultaten van de behandeling. In Amerika is het wel mode om er kunstmatiger uit te zien.

Wat voor middel wordt gebruikt voor fillers?

Voor fillers wordt hyaluronzuur gebruikt. Deze fillers worden naar verloop van tijd weer door het lichaam afgebroken. Het is een lichaamseigen stof, een soort suiker. Je huid wordt er soepeler van en krijgt de natuurlijke veerkracht weer terug. Om de resultaten van de behandeling op peil te houden moet je om de zoveel maanden terugkomen voor een onderhoudsbehandeling.

Kies je kliniek zorgvuldig

Er zijn een aantal tips die we je willen meegeven bij het kiezen van je kliniek:

  • De arts moet zelf de ingreep doen, niet zijn assistenten
  • De kliniek moet van hoge kwaliteit zijn, check online recensies
  • Een arts moet erkent zijn. Een opleiding gevolg hebben en goede reputatie hebben
  • Ga kijken bij de kliniek
  • Spreek met de arts
  • Kies niet voor de goedkoopste aanbieder

Ontdek meer

Op onze site ontdek je meer over bedrijven in de zorg en hoe je in Groningen kunt relaxen als student.

Gerelateerde berichten

Wat is het verschil tussen cellulitis en lipoedeem?

Om de verschillen tussen lipoedeem en cellulitis uit te kunnen leggen is het noodzakelijk om eerst de beide termen uit te leggen. In dit blog leggen...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden