Zorg only

Waarom passen gietvloeren zo goed in het ziekenhuis?

Geplaatst op

We komen gietvloeren vaak tegen tegenwoordig. Het is in uiteenlopende panden waar we deze strakke, sterke vloer tegenkomen. Of het nu fabrieken, woningen of kantoorpanden zijn, de gietvloer geeft een sterke basis en veel sfeer aan de binnenruimte. We nemen een kijkje in de schitterende wereld van de gietvloer. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Voordelen van een gietvloer in het ziekenhuis

De gietvloer heeft zich door de jaren heen bewezen zeer sterk bestand te zijn tegen een hoge belasting door zuren, schoonmaakmiddelen en de druk van zware objecten. 

Geen wonder dat we de gietvloer in medische en aanverwante branches tegenkomen. De gietvloer is eenvoudig over een bestaande betonvloer heen te leggen en hard snel uit. Je kunt dus al snel profiteren van een gietvloer in het ziekenhuis (of op een andere locatie). De vloer is in het bijzonder erg interessant voor de medische sector omdat deze zo gemakkelijk te reinigen is. Hij laat daarbij geen vocht door. 

Gietvloer in huis

Wat voor het ziekenhuis geldt, gaat natuurlijk ook op voor andere locaties, zoals gewoon bij de mensen thuis. Een gezin met jonge kinderen heeft te maken met flinke smeerkezen. Een tapijt op de vloer is dan niet echt een optie. Een gietvloer daarentegen kan prima tegen vuil (want makkelijk te reinigen) en kan echt wel een stootje hebben. Dus we raden dit type vloer dan ook echt aan voor mensen met jonge gezinnen. Daarbij zijn jonge mensen doorgaans ook erg mode bewust en laat de gietvloer nu net een behoorlijk trend zijn als het gaat om de inrichting van je woning. 

Er zijn nog veel meer voordelen verbonden met de aanschaf van een gietvloer. Dat is prettig! Wanneer je wilt weten welke dat allemaal zijn, dan kun je eens kijken op g-vloeren.nl. 

Gerelateerde berichten

3 voordelen van een traagschuim matras

Traagschuim is oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren ’60 voor vliegtuigstoelen van NASA. Tegenwoordig is traagschuim vaak te vinden in alledaagse...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden